Unbranded Creating experience
Resultaat staat of valt met betrokkenheid. Unbranded gelooft dat fascinatie de beste weg is naar resultaat. Omdat fascinatie leidt tot de meest emotionele vorm van betrokkenheid.

Unbranded creëert impactvolle belevingen vanuit de essentie van jouw boodschap.
Die fascineren en zorgen voor betekenis, waarde en verbinding. Waardoor fascinatie leidt tot resultaat op korte en lange termijn.
Fietsenwinkel Ventoux Tilburg
Op het gebied van materiaal wordt dit team ondersteund door fietsenwinkel Ventoux aan de Berkdijksestraat in Tilburg. Ventoux heeft alle kennis in huis op het gebied van mtb en race, en straalt bovendien ook de passie uit die hiermee gepaard moet gaan.

Voor elke klant nemen ze de tijd, of je nu komt voor een racer van 5000, een tweedehands fiets van 750 euro of een binnenband. Als het druk is moet je soms wachten, maar als je 'aan de beurt bent' krijg jij ook alle aandacht!

Ventoux laat zicht niet afleiden door stads-, elektrische, of bakfietsen. Hierdoor kunnen zij altijd op de hoogte blijven van de allerlaatste technieken, snufjes en vernieuwingen op het gebied van race en mtb.

Zaes
ZAES Funcional Sportwear maakt unieke, creatieve en passende sportkleding. Voornamelijk voor de wieler- schaats- en hardloopwereld maken zij producten op maat.Iedere klant word persoonlijk behandeld. De kleding gaat altijd met zijn tijd mee door de vele breedte- en topsporters die in ZAES bewegen. Van retro uitstraling tot innovatieve hoogstandjes op maat. ZAES maakt het waar!
Fysiotherapie Gilze
Fysiotherapie Gilze bestaat uit een team van deskundige fysiotherapeuten en manueletherapeuten. Wij houden ons bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Bovendien zijn wij HKZ/ISO gecertificeerd. U bent hierdoor bij ons verzekerd van de best mogelijke zorg op basis van kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie.
PEA plastics
Peaplastics b.v. is gespecialiseerd in verwerking, vervaardiging en levering van kunststofhalffabricaat tot eindproduct.

Hierin staat de kennis van techniek centraal bij de productie van de te verspanen en niet te verspanen werkstukken. Maatwerk wordt geleverd voor elk type te bewerken kunststof in elke gewenste uitvoering, met als eindresultaat een product dat voldoet aan elke wens. Peaplastics b.v. levert o.a. aan:

Chemische - en petrochemische industrie, Voedings- en levensmiddelen industrie, Farmaceutische industrie.

Quickfoldingtent.nl
Als Team maken we dankbaar gebruik van de UPPE Quick Folding Tent. Het is een snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor. Eenvoudig full color te bedrukken en leverbaar binnen 8 tot 10 werkdagen!

De Quick Folding Tent is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het eerste gebruik eenmalig het dak met klittenband in de hoeken vastzetten en in het midden met een strik om de stangen. Daarna is de Quick Folding Tent gebruiksklaar en de volgende keren binnen 5 minuten op te zetten! Ook de zijwanden gaan er eenvoudig in met behulp van klittenband en ritssluitingen op de hoeken.

En eenmaal de tent gekocht is ook de aftersales meer dan perfect. Hele snelle service en reserve onderdelen altijd op voorraad!

Dus absoluut de beste prijs kwaliteit verhouding in de tent industrie! Al meer dan 20 jaar! Quickfoldingtent.nl

JM carbonframe bv
De specialiteit van JM carbonframe bv is het leveren van carbon race- en mountainbikeframes, met een hoge kwaliteit en uiterst concurrerende prijzen.

De carbonframes worden vanuit China geïmporteerd, rechtstreeks vanaf de fabrikant. Door de lage overheadkosten en directe contacten kunnen er hele scherpe prijzen gehanteerd worden met twee jaar Fabrieksgarantie. Een aantal frames zijn te bezichtigen. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een los of compleet afgemonteerd frame.JB Reclame
JB Reclame is een jong en dynamisch bedrijf dat in 1998 werd opgericht door Jesse Beurskens. Vanuit Goirle wordt uw reclameboodschap tot in de perfectie uitgewerkt. We ontwerpen en produceren vele vormen van reclame zoals huisstijlen en drukwerk, maar het zwaartepunt ligt echter wel bij belettering/signmaking.

Met een gedegen grafische achtergrond streven wij ernaar om met onze ontwerpen en producten flink boven de grijze middenmoot uit te steken. Dit doen wij voornamelijk in eigen beheer. We onderscheiden ons ook in snelheid en betrouwbaarheid. Na een eerste afspraak met een klant wordt er namelijk altijd op korte termijn een gedegen prijsopgave en een (digitaal) ontwerp gemaakt.

In de diverse rubrieken op deze site vindt u informatie en voorbeelden van de verschillende diensten en reclame-items die wij voor u kunnen verzorgen.

EK Afbouw
EK Afbouw Tegelwerken en Natuursteen. Complete badkamers, verbouwingen, vloeren, terrassen, mozaiek werken en kitwerken. EK Afbouw staat voor kwaliteit.

De wens van de klant voeren wij met de meest mogelijke zorg en aandacht uit.Mitch van Son Totaalbouw
Mitch van Son Totaalbouw uit Waalwijk is je antwoord. Je succesvol afgeronde bouwproject. Je ervaren aannemer én je adviseur over dat wat je wil laten aanpassen aan je huis of bedrijfspand. Je zorg minder.

Mitch van Son Totaalbouw is helder, eerlijk, goed bouwen, voor het beste resultaat met een strakke deadline en tegen een eerlijke prijs. Dat betekent dat je Mitch van Son kunt inschakelen voor al je bouwprojecten. Samen met de mensen die we vertrouwen zijn we meer dan zomaar goed in alles. Die belofte krijg je en na afloop van je project zie je waarom. Bekijk waar we je mee kunnen helpen en anderen al mee van dienst zijn geweest.

Appels notarissen
Notariskantoor Appels en Eliens te Tilburg is op 1 januari 1999 gefuseerd met het advocatenkantoor Janse Gerritse Mannaerts en zij zijn verder gegaan onder de naam MannaertsAppels Advocaten en Notarissen met vestigingen te Tilburg en Breda.

Na 14 jaar verenigd te zijn geweest is deze samenwerking per 1 januari 2013 beëindigd en hebben de notarissen en advocaten besloten weer zelfstandig hun praktijken te gaan uitoefenen. De notariele praktijk gaat verder onder de naam Appels Notarissen en de advocatenpraktijk wordt voortgezet onder de naam MannaertsAppels N.V.

Mathé Kuipers assurantiën en hypotheken bv
Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken b.v. is een allround advieskantoor. Sinds 1990 zijn wij U graag van dienst op het gebied van Uw financiële zaken, zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financieringen en onroerend goed. Daarnaast kunt U ook bij ons kantoor terecht voor taxaties, aankoop/verkoopbegeleiding voor Uw woning.

Mathé Kuijpers assurantiën is gevestigd in Noordhoek West- Brabant. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs om te bekijken wat de mogelijkheden voor U en wat U eventueel kunt besparen.Door onze ruime ervaring kunnen wij U altijd voorzien van een passend advies op maat.

Maxim Sportvoeding
Maxim is al ruim 20 jaar de nummer 1 sportvoeding van Nederland!

We voeren het meest uitgebreide en het meest natuurlijke assortiment sportvoeding. Waaronder veel verschillende energierepen met of zonder coating, een gevarieerd aanbod van energygels in diverse handige verpakkingen en een uniek assortiment sportdranken voor vóór of tijdens het sporten. Voor na het sporten heeft Maxim een groot aanbod herstelproducten ontwikkeld, zoals Recovery Bars, shakes en kant en klare Recovery Drinks!

Maxim is koploper als het gaat om smaak, effectiviteit en gebruiksgemak!

Michelin
Michelin gaat het team voorzien van de nodige banden waar de renners zich super comfortabel op kunnen voelen en zo gedreven worden tot een maximale prestatie. De renners gaan gebruik maken van onder andere de volgende banden.

MICHELIN Wild Race'R Advanced Ultimate 29x2.0 voor de snelle omlopen en beschikt over een geoptimaliseerd profiel:
- Lage rubberblokken, verspreid over het hele loopvlak (uitstekend rendement).
- Ruitvormige noppen onder een hoek van 45° tegenover de rijrichting voor een groter aantal gripkanten en dus meer grip.
- Nieuw schouderprofiel met een uitzonderlijk rendement en behoud van een progressieve zijdelingse grip.


Voor minder snelle omlopen en nattere omstandigheden maken ze gebruik van de MICHELIN Wild Grip'R Advanced Tubeless:
- Band voor gevarieerd terrein
- Uitstekend evenwicht grip / rendement / zelfreiniging
- Efficiënt gedrag onder helling
- Verhoogde weerstand tegen lekrijden
- GUM-X Series compound voor een ongekende grip en uitstekende levensduur

BES-T
BES-T heeft een wetenschappelijk onderbouwde productenlijn gecreëerd, die gegarandeerd de sportprestaties zal verbeteren en herstel bevorderd na een lichamelijke inspanning. BES-T is het enige product ter wereld dat aminozuren verwerkt in een natuurlijk biologische crème. De crème wordt middels de "liquid patch" technologie op de huid gesmeerd, waardoor het aminozuur op de juiste plaats haar werking kan uitoefenen.

Met de producten van BES-T zullen de renners van het Bom Ventoux team hun sportprestaties en herstel extra kunnen verbeteren.